Yangzhou

Yangzhou University & Lianhuan Pharmaceutical Gene Engineering Co., Ltd. har opnået to brugsmodelpatenter

Yangzhou University & Lianhuan Pharmaceutical Gene Engineering Co., Ltd. har opnået to brugsmodelpatenter

For nylig, med godkendelse fra statens kontor for intellektuel ejendomsret, erklærede to brugsmodelpatenter af Yangzhou University & Lianhuan Pharmaceutical Gene Engineering Co., Ltd. "en tyndt dækket Ganoderma lucidum fermenter" og "en slibe- og knusningsmaskine til fårembryoner" , blev godkendt.

De to brugsmodelpatenter, der er godkendt denne gang, er orienteret mod faktisk produktion.Ved at opfinde, forbedre og perfektionere produktionsanordningen er sikkerheden og stabiliteten af ​​produktet i produktionsprocessen blevet yderligere forbedret, således at i den efterfølgende raffinerede produktionsproces, bedre justere produktets hudfølelse i henhold til markedets efterspørgsel, effektivt forbedre kosmetikproduktiviteten og markedskonverteringsrate.

patenter

I lang tid har Yangzhou University & Lianhuan Pharmaceutical Gene Engineering Co., Ltd. holdt sig til udviklingskonceptet om "uafhængig innovation er den uudtømmelige drivkraft for virksomhedsudvikling".Gennem indførelsen af ​​patentbelønningssystem og andre metoder har det stimuleret teknisk personales entusiasme til at ansøge om patenter, så virksomhedens videnskabelige og teknologiske resultater fortsætter med at dukke op, og evnen til uafhængig innovation bliver ved med at blive bedre.Yangzhou University & Lianhuan Pharmaceutical Gene Engineering Co., Ltd. vil tage udgangspunkt i denne godkendelse, fortsætte med at bevæge sig fremad og fortsætte med at kæmpe, kraftigt fremme produktteknologisk innovation, kontinuerligt styrke beskyttelsen af ​​intellektuel ejendomsret og yde stærk videnskabelig og teknologisk støtte til realisering af høj kvalitet udvikling af virksomheder.

Erklæringen af ​​dette projekt gjorde det muligt for Yangzhou University & Lianhuan Pharmaceutical Gene Engineering Co., Ltd. at afklare udviklingsretningen for højkvalitets kosmetikforskning og -udvikling og fremstillingsteknologi og fremskyndede tempoet i tilpasningen til nye regler for kosmetik og nye udviklinger inden for kosmetik. industrien.Lianhuan Gene vil tage dette projekt som en mulighed for løbende at forbedre virksomhedens uafhængige innovationsevner, støt forbedre virksomhedens kernekonkurrenceevne og yde større bidrag til højkvalitetsudviklingen af ​​kosmetikfremstillingsindustrien.


Indlægstid: Jan-11-2023